Grattis Ulrica!

2013-01-17

Nu har vi utsett en vinnare till vår tävling där priset är en eco-weekend i Stockholm. Tävlingen gick ut på att berätta om en minnesvärd händelse från arbetsplatsen. Vi fick in nästan tusen bidrag och att utse en vinnare har varit svårt.

 Bidragen blandar skratt med tårar och vittnar om engagemang och kärlek
till sina arbeten trots ofta svåra och utmanande arbetssituationer. Vi har fått in bidrag från en mängd olika yrkeskategorier, allt i från barnskötare som berättar om glädjen med att arbeta med barn till vårdbiträden som håller patientens hand när den tar sitt sista andetag.

Vinnaren - vardag med knorr

Det vinnande bidraget kommer från Ulrica Gleisner som arbetar som talpedagog i Vara kommun. Bidraget berättar med värme och humor om en vardaglig situation med knorr. Så här lyder det vinnande bidraget:

"Jag är talpedagog och arbetar främst med barn 5-9 år i skolorna i kommunen. När jag vid ett tillfälle talade med ett barn så frågade jag om han kunde säga r, då jag hade hört att han sa j istället.

Pojken svarar RRRRRRRRR, väldigt tydligt och klart och så säger han sedan, vet du vad jag har lärt mig, jag har lärt mig säga mojmoj".

Tack för alla fantastiska bidrag

Tack Ulrica för att du delade med dig, vi hoppas du får det trevligt på din eco-weekend i Stockholm. Vi vill tacka för alla fantastiska berättelser och håll utkik på vår hemsida för att läsa ytterligare bidrag.
)