tjanstepensionens_dag_martin_bjork.jpg

Tjänstepensionen i fokus på egen dag

2016-09-20

Den 27 september anordnas Tjänstepensionens dag för sjätte året i rad. KPA Pension uppmärksammar dagen tillsammans med stora delar av branschen för att gemensamt prata om vikten av tjänstepension.

Årets tema är ”Få bättre koll på din tjänstepension” och det uppmärksammas tillsammans med Martin Björk genom några humoristiska filmer. Tjänstepensionen är en allt viktigare del av den totala pensionen, och syftet med dagen är att uppmärksamma vikten av att ha en tjänstepension, att det är den viktigaste personalförmånen samt inspirera arbetsgivare att informera sina anställda om tjänstepension.

Vill du veta mer?

www.tjanstepensionensdag.se kan du läsa mer om tjänstepension, inte minst får du tips om hur du kan få en högre pension.

Är du arbetsgivare? Tjänstepension är den absolut bästa förmånen du kan erbjuda dina anställda, men långt ifrån alla vet hur förmånligt det är. På www.tjanstepensionensdag.se får du massor med information att jobba med.

 

Tjänstepensionens dag logo

Tjänstepensionens dag är ett samarbete mellan ett antal aktörer inom pensionsbranschen. I år deltar förutom KPA Pension även bland annat Alecta, AMF, Collectum, Fora, Länsförsäkringar, Min Pension, Nordea, Pensionsmyndigheten, Skandia, SPP, SPV och Swedbank.

)