Flytta din tjänstepension

Innan du flyttar till eller från ett pensionsbolag är det bra att du har koll. Vad är viktigast för just dig? Läs på och jämför de olika bolagen innan du bestämmer dig.

Välj oss för din tjänstepension

Kanske är det första gången du väljer vilket pensionsbolag som ska ta hand om dina pensionspengar? Eller så har du redan din tjänstepension placerad hos ett bolag, men vill byta till KPA Pension för den tjänstepension du kommer att tjäna in framöver. Logga in på pensionsvalet.se för att göra ditt val. 

Är du nyanställd inom kommun och region? Då är dina pensionspengar i trygga händer även om du inte gör ett eget val. De placeras automatiskt hos oss i en traditionell pensionsförsäkring med återbetalningsskydd.

Flytta dina pensionspengar

Om du vill flytta de pensionspengar som du redan har tjänat in gör du det på pensionsvalet.se eller valcentralen.se. Där kan du också läsa mer om hur det går till att flytta kapital.

Tänk på att jämföra de olika bolagens avgifter och villkor innan du bestämmer dig. 

Välj oss för din allmänna pension

Du kan välja KPA Pension även i premiepensionsvalet. Premiepension är den delen av din allmänna pension där du väljer själv hur du vill placera dina pengar. 

Logga in på pensionsmyndigheten.se för att välja KPA Blandfond. 

Jämför oss gärna med andra

Du som vill göra en oberoende jämförelse innan du bestämmer dig, ta en titt på konsumenternas.se. Där finns en sammanställning av alla avgifter för pensionssparande i bank och försäkring. Under räknehjälpen kan du själv se hur de olika alternativen påverkar den pension du får från jobbet. 

Du kan även jämföra avgifter och avkastning på pensionsvalet.se