dagis-landningssida.jpg

Kund hos oss

Du har ett viktigt och ansvarsfullt arbete. Vi jobbar hårt för att ni ska få så bra pension som möjligt. Här får du garanterad pension, låga avgifter och en pension förvaltad i våra etiska placeringar. Fortsätt att göra ett bra jobb, så tar vi hand om din framtid.

Vi tar god hand om din tjänstepension

Din tjänstepension är en riktigt bra förmån. Vi tar hand om tjänstepensionen för dig som är anställd inom en rad olika tjänstepensionsavtal.

Siffror för dig som har tjänstepensionen hos oss

Här hittar du aktuella siffror som är intressanta för dig som har din tjänstepension placerad i en traditionell pensionsförsäkring hos oss i KPA Pension.

Flytta din tjänstepension till oss - det är enkelt!

Gör som en miljon andra pensionssparare – placera din tjänstepension hos oss. Det är enkelt och ger dig många fördelar.

Tillsammans för en hållbar framtid

Livet är inte bara idag utan även imorgon och i övermorgon. Därför vill vi skapa förutsättningar för en hållbar framtid, och vi gör det tillsammans med dig.

Vi har hand om dina och många andras pensionspengar. Totalt förvaltar vi mer än 200 miljarder kronor, och det ger oss möjlighet att långsiktigt påverka samhället för en hållbar framtid. Det gör vi bland annat genom våra etiska placeringar. Vi säger nej till vapen, tobak, alkohol, spel och pornografi. Dessutom påverkar vi företag att ta ansvar för miljö och mänskliga rättigheter. 

I väntan på pensionen kan dina pengar göra skillnad. Visst vill du vara med och påverka framtiden?

Så här blir du också kund


Jag kan hjälpa dig!

Man med headset
Telefon
Öppettider
Måndag - Fredag
07:30-17:00
Från utlandet